«Ταξιδιώτες του Κόσμου» με… ένα μπουφάν στους ώμους!

«Ταξιδιώτες του Κόσμου» με… ένα μπουφάν στους ώμους!

Με δυναμισμό και δημιουργικότητα, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για κάθε γούστο και κάθε ηλικία, με Πάθος για την Πάφο και…ένα μπουφάν στους ώμους, το Pafos2017 συνεχίζει τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες τον μήνα Οκτώβριο.


Σάββατο 11 Οκτωβρίου: MACBETH ΜΕΤ: Live in HD
Το Pafos2017, σε Παγκύπρια πρεμιέρα ανοίγει παράθυρο στον κόσμο και στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, εγκαινιάζει το πρόγραμμα ζωντανών συνδέσεων με τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, με το κλασικό αριστούργημα του G. Verdi, MACBETH, σε συνεργασία με τον Κινηματογράφο Cineplex και τον ΑΝΤ1 Ελλάδας.

Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της όπερας, να απολαύσουν τη μεγάλη σταρ Anna Netrebko και τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες Joseph Calleja, Željko Lučić, René Pape σε μια φαντασμαγορική παραγωγή.
Διεύθυνση ορχήστρας:Fabio Luisi.
Είσοδος: €18 και €13.
K Cineplex Kings Avenue Mall, Paphos.
Ώρα έναρξης: 19.55

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου: «ENCARDIA».
Στο πλαίσιο του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού, το Pafos2017 σας προσκαλεί να γνωρίσετε τους «Encardia» – πραγματικούς «Ταξιδιώτες του Κόσμου».

Ελάτε να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε μαζί μοναδικούς ρυθμούς από κιθάρες, βιολιά και κύμβαλα, μέσα από τα τραγούδια, τους θρύλους και τις σπαρακτικές μελωδίες των Ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας.
Κάτω Βρύση Γεροσκήπου
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου: LE NOZZE DI FIGARO ΜΕΤ: Live in HD
Οι «Γάμοι του Φίγκαρο» σε ζωντανή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης. Το αριστούργημα του W.A. Mozart τοποθετημένο σε ένα επιβλητικό αρχοντικό στη Σεβίλλη του 1920, από τον σκηνοθέτη Richard Eyre. Ερμηνευτές: Marina Poplavskaya (κόμισσα), Marlis Petersen (Σουζάνα), Isabel Leonard(Κερουμπίνο), Peter Mattei (κόμης), Ildar Abdrazakov (Φίγκαρο).
Διεύθυνση ορχήστρας: James Levine.
Μια συνεργασία του Pafos2017, των κινηματογράφων Cineplex και του ΑΝΤ1 Ελλάδας.
Είσοδος: €18 και €13.
K Cineplex Kings Avenue Mall, Paphos.
Ώρα έναρξης: 19.55

…Και επειδή ο Οκτώβριος δεν τελείωσε ακόμα, μείνετε συντονισμένοι… για ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες!