Τελικός Κυπέλλου ΑΠΟΠ – ΑΕΛ

Τελικός Κυπέλλου ΑΠΟΠ – ΑΕΛ

Παιχνίδι, ιστορικής πρόκλησης για την ομάδα Γυναικών του Α.Π.Ο.Π.


Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «Λευκόθεο» στην Λευκωσία ο τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Γυναικών Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΠ και της ΑΕΛ. 14:00 (Cytavision)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τους φιλάθλους του τελικού.

Μια γιορτή της καλαθοσφαίρισης αναμένεται να απολαύσουν οι τυχεροί που θα παρευρεθούν στην Αίθουσα Λευκόθεο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Α.Π.Ο.Π είναι έτοιμη από κάθε άποψη. Όλες οι καλαθοσφαιρίστριες ήταν ετοιμοπόλεμες κατά τις τελευταίες προπονήσεις και όλα κύλησαν μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα.
Ο Α.Π.Ο.Π θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, την ομάδα της έμπειρης από τελικούς και τρόπαια ΑΕΛ. Με την στήριξη του κόσμου της Πάφου, τα κορίτσια του Κωνσταντίνου Καραπίττη θα τα δώσουν όλα για να φέρουν το κύπελλο στη πόλη.

Από εκεί και πέρα, η αγωνία φθάνει στην κορύφωση της, όσο ζυγώνει η στιγμή που θα ξεκινήσει ο τελικός…

Στη Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (11/2/14) η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, ο προπονητής του Α.Π.Ο.Π, Κωνσταντίνος Καραπίττης, είπε ανάμεσα σε άλλα: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΛ, η οποία είναι μεγάλο όνομα στο χώρο της γυναικείας καλαθόσφαιρας, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πανηγυρίσουμε τον πρώτο μας τίτλο».

Η αρχηγός της ομάδας μας, Ζωή Αγαπίου, πρόσθεσε: «Είναι τιμή για κάθε αθλητή να βρίσκεται σε τελικό και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Τρέφουμε ιδιαίτερο σεβασμό στην ΑΕΛ, όμως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πανηγυρίσουμε το τρόπαιο».

Ο υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού τμήματος γυναικών, του ΑΠΟΠ Πάφου, Δημήτρης Σάββα, ευχήθηκε να γίνουν ένας πολύ καλός αγώνας, για το καλό του αθλήματος, προσθέτοντας: «Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που βρισκόμαστε σε τελικό και εύχομαι αυτήν τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί. Στην Πάφο κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να κρατήσουμε το άθλημα και οι επιτυχίες βοηθούν τον κόσμο να έρθει ακόμα πιο κοντά. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Άριστος Αρίστου, είπε: «Χαίρομαι που βρίσκονται στον τελικό αυτές οι δύο ομάδες, οι οποίες απέδωσαν το καλύτερο μπάσκετ φέτος στο πρωτάθλημα. Ήταν δύο πολύ κλειστοί και αμφίρροποι αγώνες, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει και στον τελικό. Χαίρομαι που και οι δύο ομάδες διαθέτουν στο ρόστερ τους νεαρές παίκτριες. Όποια ομάδα δείξει περισσότερη ψυχή και ψυχραιμία θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο καλύτερος ας κερδίσει».

Η αρχηγός της ΑΕΛ, Πέτρα Όρλοβιτς, ανέφερε με τη σειρά της: «Αυτός είναι ένας τίτλος για τον οποίο δουλεύουμε σκληρά από την αρχή της χρονιάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να τον κατακτήσουμε, απέναντι σε μιαν εξίσου καλή ομάδα. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Ο υπεύθυνος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου, ευχήθηκε να γίνει ένας πολύ καλός τελικός στο πλαίσιο της ελληνοπρέπειας. «Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, αφού έχουμε αρκετές εμπειρίες από τέτοιους αγώνες. Θέλω να συγχαρώ τον ΑΠΟΠ που λειτουργεί το άθλημα στην Πάφο και τη δουλειά που κάνει. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει», κατέληξε.

Ελάτε στον μεγάλο τελικό και στηρίξτε την Ομάδα της Πάφου στην προσπάθεια της για κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το σωματείο του Α.Π.Ο.Π έχει εξασφαλίσει λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό από κοντά.

Αναχωρήσεις:

  • Σωματείο Α.Π.Ο.Π , ώρα 11:00
  • McDonalds Λεμεσού , ώρα 12:00

Επιχορηγημένη τιμή: 5€ με πρόσκληση για είσοδο στο γήπεδο του Τελικού.

Πληροφορίες: 99-603625 , 99-017184, 99-200620