Τετραήμερη κράτηση για το ζεύγος

Τετραήμερη κράτηση για το ζεύγος

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον του 35χρονου από τα Κονιά και της 26χρονης αρραβωνιαστικιάς του που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για το θανατηφόρο δυστύχημα του περασμένου Σαββάτου κατά το οποίο άγνωστος παρέσυρε με το όχημά του και τραυμάτισε 79χρονο πεζό, τον οποίο εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, λοχία της τροχαίας Πάφου Πάμπο Αναστάση, η σκηνή του δυστυχήματος καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος της περιοχής και εξακριβώθηκε ότι το όχημα που ενεχόταν και εγκατέλειψε την σκηνή ήταν ένα ΤΟΥΟΤΑ μοντέλο YARIS ή VITZ που έφερε ζημιά στον μπροστινό προφυλακτήρα και στην αριστερή πλευρά του μπροστινού ανεμοθώρακα.


Η αστυνομία έχει μαρτυρία ότι όχημα με τα ίδια χαρακτηριστικά που οδηγείτο από νεαρό άντρα απομακρύνθηκε από την σκηνή του δυστυχήματος με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι η μητέρα της 26χρονης από τη Λεμεσό, η οποία όταν ρωτήθηκε για τις ζημιές στο όχημα εξέφρασε άγνοια.

Η κόρη της υποστήριξε ότι οι ζημιές προκλήθηκαν όταν ο αρραβωνιαστικός της ενεπλάκη σε δυστύχημα από μόνος του σε μέρος που η ίδια δεν γνωρίζει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αντίθετα, ο ίδιος υποστήριξε σε κατάθεση του στην αστυνομία ότι οι ζημιές στο όχημα προκλήθηκαν πριν από δέκα μέρες σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη σε περιοχή που προτίθεται να υποδείξει στην αστυνομία.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)