Την ανάπτυξη Κέντρου Καινοτομίας προωθεί ο Δ. Γεροσκήπου

Την ανάπτυξη Κέντρου Καινοτομίας προωθεί ο Δ. Γεροσκήπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου και το πρόγραμμα Interreg IVCINNOVAGE διοργανώνουν συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών για την ανάπτυξη του Κέντρου Καινοτομίας Γεροσκήπου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τοπικής Αρχής. Η εκδήλωση, όπως αναφέρεται, ενδιαφέρει φορείς, οργανισμούς και άτομα που δραστηριοποιούνται στους τομείς Υγείας και Περίθαλψης, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και Οικιακού Αυτοματισμού.

Το πρόγραμμα INNOVAge (“improvementof the effectiveness of regional development policies in eco innovation for smart home and independent living to increase the quality of life of ageing people”), προστίθεται στην ανακοίνωση, στοχεύει στην αύξηση της αποδοτικότητας των περιφερειακών πολιτικών ανάπτυξης στον τομέα της περιβαλλοντικής ανεξάρτητης διαβίωσης για άτομα τρίτης ηλικίας, μέσω δραστηριοτήτων δικτύωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας, σε περιφερειακό και δια-περιφερειακό επίπεδο.


Στο έργο συμμετέχουν δεκατέσσερις περιφέρειες και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG IVC.

Η πρώτη ενημέρωση για την ανάπτυξη του Κέντρου Καινοτομίας θα γίνει στις 12 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου Γεροσκήπου στις 11:00.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/