Την αντιπροεδρία διεκδικεί ο Κωστάκης Κωνσταντίνου

Την αντιπροεδρία διεκδικεί ο Κωστάκης Κωνσταντίνου

Μία από τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων στο Δημοκρατικό Συναγερμό διεκδικεί ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πάφου Κώστας Κωνσταντίου


κατά την Παγκύπρια εκλογική συνέλευση της 27ης Απριλίου.

Ο κ Κωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι το κλίμα είναι βαρύ με τις εξελίξεις στην οικονομία ωστόσο επιβάλλεται η διεξαγωγή των εκλογών έστω και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η διαχρονική πορεία του καθενός είπε , η παρουσία του στα κομματικά δρώμενα, αλλά και η προσφορά του στον τόπο λαμβάνεται σοβαρά υπόψη , προσθέτοντας πως έστω και αν το μικρό χρονικό διάστημα που είχαν οι υποψήφιοι για να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη και μέλη του κόμματος, ο ίδιος αισθάνεται αισιοδοξία και ηθική ικανοποίηση . Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου στην Πάφο θα στηθούν 10 εκλογικά κέντρα, με ανάλογες κάλπες και όλα τα μέλη στην επαρχία θα έχουν το δικαίωμα ψήφου. Συνολικά δέκα στελέχη του κόμματος, εκ των οποίων οι έξι είναι βουλευτές, έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την διεκδίκηση μιας από τρεις αντιπροεδρίες του κόμματος.

Ο κ Κωνσταντίνου ερωτηθείς σχετικά έκανε εξάλλου λόγο για προκλητική συμπεριφορά εκ μέρους του ΑΚΕΛ και το κάλεσε να σταματήσει να προκαλεί .Αυτοί οι οποίοι για πέντε χρόνια είπε, με τη δική τους παρουσία ή απουσία με πράξεις και παραλείψεις οι οποίες οδήγησαν τον τόπο εδώ που τον οδήγησαν, αντί να αναλαμβάνουν τις ευθύνες, περνούν στην αντεπίθεση, προκαλώντας έντονη αγανάκτηση .