Τιμάται η Μάρω Δημητρίου από το Πωμό

Μια ξεχωριστή τελετή απονομής τιμών του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου προς την κα. Μάρω Α. Δημητρίου από τον Πωμό,


διοργανώνεται την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Πόλεως Χρυσοχούς σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Η κ Δημητρίου ανηύρε και παρέδωσε πορτοφόλι άμεσα με όλο το περιεχόμενο του προς την ιδιοκτήτρια του, Ρωσίδα προφέσορα ιατρικής. Η ενέργεια της κας. Δημητρίου την καθιστά παράδειγμα προς μίμηση για όλους και τονίζει τα αισθήματα υπευθυνότητας, αλτρουισμού και ευαισθησίας του κυπριακού λαού, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ρωσίδα ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού, με ευχαριστήρια επιστολή της προς το Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς, κο. Άγγελο Γεωργίου , αναφερόμενη στο γεγονός , συνεχάρη τόσο το Δήμο, όσο και την Αστυνομία Πόλης Χρυσοχούς για την πλήρη ασφάλεια που αισθάνονται οι μόνιμοι κάτοικοι και οι   επισκέπτες και για την απουσία εγκληματικότητας στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, τονίζοντας μάλιστα ότι θα γνωστοποιήσει στη χώρα της το γεγονός, κάτι που έχει ήδη πράξει μέσω ηλεκτρονικής δικτύωσης, με την παρότρυνση όπως Ρώσοι πολίτες επιλέξουν την Κύπρο και την Πόλη Χρυσοχούς για τις διακοπές τους, όπου θα νιώσουν την άνεση, τη ζεστασιά και την ασφάλεια σε μια όμορφη πόλη με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα της σεμνής τελετής περιλαμβάνει:

Α) Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς, κο. Άγγελο Γεωργίου και Επίτιμο Πρόεδρο του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου,

Β) Σύντομη επεξήγηση για το ρόλο του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου από εκπρόσωπο του.

Γ) Επίσημη ανάγνωση του Σμυρίλειου Επαίνου Εντιμότητας από τον προσωρινό Πρόεδρο του    Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Περιφέρειας Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Δ)Επιδόσεις τιμών του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου από τους πιο κάτω :

– Του Επαίνου από τον κο. Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς.

– Της Εικόνας της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της Αστυνομίας από το Θεοφιλέστατο      Επίσκοπο Αρσινόης.

– Των Εντύπων ως Νέου Μέλους της Τιμώμενης, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου.

– Των Εμβληματικών Συμβόλων, κόκκινου τριαντάφυλλου με ελιά από τον προσωρινό Πρόεδρο του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Ε) Χαιρετισμός από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου.

ΣΤ) Αντιφώνηση από την Τιμώμενη.