Τις πολύτεκνες οικογένειες στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

Τις πολύτεκνες οικογένειες θα στηρίξει ο σύνδεσμος υπεραγορών


σε Παγκύπρια βάση τις μέρες των γιορτών. Η προσπάθεια του συνδέσμου υπεραγορών καταβάλλεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των οικογενειών αυτών .

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου συνδέσμου υπεραγορών Χαράλαμπος Παπαντωνίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως έχει συμφωνηθεί όπως όλες οι υπεραγορές μέλη του συνδέσμου ανάλογα με τα υποκαταστήματα που διαθέτει η κάθε αλυσίδα να ενισχύσει αυτές τις οικογένειες με την έκδοση κουπονιών , τα οποία θα διατίθενται στις οικογένειες αυτές για τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Ο κ Παπαντωνίου ευχαρίστησε τον Υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη, για την ανταπόκριση και συμπαράσταση σημειώνοντας « ότι αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας , όλοι έχουν υποχρέωση να στηρίξουν τους αδύνατους».

Αναφερόμενος εξάλλου στην πρωτοβουλία της δικής του υπεραγοράς σημείωσε ότι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης οι υπεραγορές του τόσο στην Πάφο, όσο και στην Λεμεσό διοργανώνουν από την Πέμπτη εκστρατεία συλλογής τροφίμων που θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Μεγάλος αριθμός τροφίμων, όπως είπε, βρίσκονται σε προσφορά 1+1 προκειμένου οι πελάτες χωρίς καμιά επιβάρυνση να ενισχύουν την προσπάθεια αυτή τοποθετώντας προϊόντα σε κουτιά που βρίσκονται στις υπεραγορές.

Τα τρόφιμα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό Πάφου και Λεμεσού, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Ύψωνα, Λεμεσού και Πάφου, στην Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη Πάφου και στις οργανώσεις Πολύτεκνων Πάφου και Λεμεσού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολυτέκνων Λεόντιος Τσιέλεπος ευχαρίστησε τον σύνδεσμο Υπεραγορών για αυτή τους την πρωτοβουλία και δήλωσε πως χάρις στις υπεραγορές αλλά και στην ευαισθησία που διακατέχει το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού προς τους συνανθρώπους μας οι πολύτεκνες οικογένειες θα κάνουν «Χριστούγεννα». Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως στην Επαρχία Πάφου υπάρχουν 4.500 πολύτεκνες οικογένειες, ωστόσο – όπως είπε- αυτές που θα τύχουν στήριξης είναι αυτές που έχουν ανάγκη, που έχουν ανήλικα παιδιά και φοιτητές και στις οποίες δεν εργάζεται ούτε η μητέρα, αλλά ούτε και ο πατέρας. Ως Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων κατέληξε ο κ Τσιέλεπος « εργαζόμαστε σκληρά για να μην λείψει τίποτα από τις πολύτεκνες οικογένειες που περνούν δύσκολες μέρες».

ΚΥΠΕ/ΚΠ/