Τοπικό πρωτάθλημα Jet Ski χθες στην Πάφο από την Ομοσπονδία θαλασσίων Jet Ski

Ένα διαφορετικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  οι λουόμενοι και επισκέπτες της Δημοτικής παραλίας του ΣΟΔΑΠ στην Πάφο.


Η Ομοσπονδία θαλασσίων JetSkiσε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου διοργάνωσαν χθες τοπικό πρωτάθλημα με διαγωνισμό θαλάσσιων JetSki.

Ο επιθεωρητής παραλιών του Δήμου Πάφου Πάμπος Χαραλάμπους ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, πως ο διαγωνισμός των θαλάσσιων JetSkiέχει καταστεί θεσμός αφού διεξάγεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή. Η διεξαγωγή του αγώνα πρόσθεσε, έγινε σε ειδική περιοχή που είχαν σηματοδοτήσει οι διοργανωτές για λόγους ασφαλείας και έξω από τις σημαδούρες που τοποθετούνται στις οργανωμένες παραλίες.  

Όπως ανέφερε στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θαλασσίων JetSkiΠανίκος Αβραάμ ο διαγωνισμός διεξήχθη σε 2 κατηγορίες . Στην 1η κατηγορία (SuperStock) oι διαγωνιζόμενοι δικαιούνταν να τοποθετήσουν οτιδήποτε πάνω στα JetSkiτους, όπως φίλτρα και τουρμπίνες, ενώ οι συμμετέχοντες στην 2η κατηγορία ( Stock) δεν επιτρέπονταν τα τοποθετήσουν οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τον κ Αβραάμ, την 1η θέση στην πρώτη κατηγορία, εξασφάλισε ο Γιώργος Νεοφύτου , την 2η θέση ο Γιώργος Ζάρας ενώ στην 3η θέση δεν τερμάτισε κανείς. Εξάλλου στην δεύτερη κατηγορία την 1η θέση κατέλαβε ο Νικόλας Πηλείδης και την 2η θέση ο Νεόφυτος Νεοφύτου.

Ο κ Αβραάμ ανέφερε πως στους αγώνες JetSkiμπορεί να συμμετέχουν οποιοιδήποτε διαθέτουν άδεια οδήγησης και το JetSkiτους είναι εγγεγραμμένο στο Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας.  

Την απονομή των βραβείων έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής παραλιών του Δήμου Πάφου Ανδρέας Χρυσάνθου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/