Του κλέψαν το αυτοκίνητο και τον κατηγορεί η αστυνομία για αμέλεια!

Του κλέψαν το αυτοκίνητο και τον κατηγορεί η αστυνομία για αμέλεια!

Νεότερη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πάφο, την Τετάρτη 11/12, όπου ένας 27χρονος Βρετανός, έκλεψε το αυτοκίνητο 36χρονου Βούλγαρου που το είχε σταθμευμένο έξω από περίπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος θα κατηγορηθεί από την Αστυνομία, διότι δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για το αυτοκίνητο του, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από περίπτερο με τα κλειδιά στη μίζα.


Επιπλέον όσο αφορά τον 27χρονο Βρετανό, αυτό που προκύπτει είναι πως εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Υπενθυμίζουμε πως τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, στην κατοχή του οποίου εντόπισαν και δύο καδένες χρυσού χρώματος, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet, ένα γυναικείο ρολόι και μία τραπεζική πιστωτική κάρτα που ανήκει σε γυναίκα. Ο 27χρονος ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας ότι γύρω στις 7.00 της Τρίτης 10/12, το πρωί, διέρρηξε κατοικία στην επαρχία Πάφου και έκλεψε από την κατοικία τα πιο πάνω αντικείμενα.

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ToThemaOnline