Το Ημερολόγιο ενός τρελού στο Μαρκίδειο θέατρο από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Το Ημερολόγιο ενός τρελού στο Μαρκίδειο θέατρο από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Η πλανόδια θεατρική παράσταση το « Ημερολόγιο ενός τρελού» με τον ηθοποιό Μάριο Ιωάννου


σε σκηνοθεσία Σπύρου Χαραλάμπους παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Μαρκίδειο θέατρο της Πάφου από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών της Επαρχίας Πάφου.

Το έργο που είναι σάτιρα είναι ένα από τα τέσσερα αριστουργήματα του Νικολάι Γκογκόλ επικεντρώνεται στην ζωή ενός απλού δημοσίου υπαλλήλου , του Ποπρίτσιν, ο οποίος επιθυμεί να τον κοιτάξει μια όμορφη γυναίκα που είναι η κόρη ενός ανώτερου αξιωματούχου, και την οποία ερωτεύεται.

Ο Μονόλογος του Μάριου Ιωάννου αποδόθηκε με μια μοναδική παράσταση που διακρίνονταν για την απλότητα της μακριά από τυπικότητες . Ο ηθοποιός επιχείρησε επίσης να δώσει μια εικόνα απλή για το θέατρο αλλάζοντας κουστούμια και προσεγγίζοντας με την κινήσεις τους τον απλό θεατή.

 

Ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους στο πλαίσιο της ομιλίας του ευχαρίστησε το κοινό για την συμβολή του στην προσπάθεια που καταβάλει η Λέσχη Εθελοντών με στόχο την στήριξη των άπορων οικογενειών της Επαρχίας Πάφου αλλά και τον ηθοποιό Μάριο Ιωάννου που αφιλοκερδώς παρουσίασε το Μονόλογο του συμβάλλοντας έμπρακτα στη στήριξη των συνανθρώπων του.

 

 

ΚΥΠΕ/ΚΠ/