Το μεσημέρι κηδεύεται ο Γιαννάκης Λαζάρου

Το μεσημέρι κηδεύεται ο Γιαννάκης Λαζάρου

Το στερνό αντίο θα απευθύνουν σήμερα οι οικείοι, φίλοι, συναγωνιστές και όλη η επαρχία Πάφου στο Γιαννάκη Λαζάρου. Η κηδεία του θα τελεστεί η ώρα 13:00 από τον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στη γενέτειρα κοινότητα του, Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Η Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗΣΥ σε έκτακτη συνεδρίαση της επίσης, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη τριήμερου πένθους κατά το οποίο οι σημαίες στα Επαρχιακά Γραφεία του κόμματος κυματίζουν μεσίστιες, η αίθουσα συνεδριάσεων των Επαρχιακών γραφείων του ΔΗΣΥ να ονομαστεί σε «Αίθουσα Συνεδριάσεων Γιαννάκη Λαζάρου» και να αναρτηθεί φωτογραφία του εκλιπόντος σε περίοπτο σημείο της αίθουσας.


Αποφασίσθηκε επίσης όπως σύσσωμη η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Πάφου παραστεί στην κηδεία, η επόμενη εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου να είναι αφιερωμένη εις μνήμη Γιαννάκη Λαζάρου.

Τα μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας προσέφεραν χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς εις μνήμη Γιαννάκη Λαζάρου, ενώ τα έξοδα της κηδείας θα αναληφθούν από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοινώνει ότι το επίσημο ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων έχει ανοίξει.

Φίλοι και συνεργάτες του Γιαννάκη Λαζάρου, μπορούν να καταγράψουν ένα τελευταίο μήνυμα για ένα αληθινό αγωνιστή και οραματιστή, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα: http://yiannakislazarou.nedisy.org

Τα μηνύματα θα συγκεντρωθούν και θα εκτυπωθούν σε βιβλίο που θα παραμείνει στην αίθουσα συνεδριάσεων “Γιαννάκης Λαζάρου” του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου.