Το 2016 γεμάτο προκλήσεις για τους νέους

Το 2016 γεμάτο προκλήσεις για τους νέους

Το 2016 θα είναι γεμάτο προκλήσεις για την Κύπρο και ειδικότερα για τους νέους επιχειρηματίες, αναφέρει με γραπτή του ανακοίνωση ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Νέων Πάφου (JCI Paphos 2016) Γιώργος Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως η νέα ηγεσία του Επιμελητηρίου δεσμεύεται να συνεχίσει την εξαιρετική προσπάθεια του προηγούμενου Συμβουλίου για προσφορά στην κοινωνία και τη νεολαία.


Επίσης- όπως είπε- δεσμεύεται να εντείνει τις προσπάθειες της για ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Επιμελητήριο Νέων Πάφου (JCIPaphos) ανακοινώνει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες στη συνεδρίαση της Τρίτης 5 Ιανουαρίου 2016 και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Δημητριάδης, αντιπρόεδρος Α, Γιάννης Κουλοντής, αντιπρόεδρος Β Γιώργος Κουρούσιης, Γραμματέας Μιχαηλίνα Χατζηγιάννη, Ταμίας Ήβη Φλεβοτομά, μέλος Χρίστος Παυλίδης, βοηθός ταμίας Πηνελόπη Χαραλάμπους, υπεύθυνος καινοτομίας και ευρωπαϊκών κονδυλίων Χαράλαμπος Ησαίας, υπεύθυνος αθλητισμού Κωνσταντίνος Τιγκιρίδης και υπεύθυνη εθελοντισμού Ντορόλες Νικολαίδου, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Θάνος Χριστοδούλου, υπεύθυνος εκδηλώσεων Γιώργος Πίτρος και τέως πρόεδρος Παυλίνα Φλεβοτομά.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)