Το Fair-Play δεν είναι μόνο για τους τραυματισμούς!

Το Fair-Play δεν είναι μόνο για τους τραυματισμούς!

Το Σάββατο το βράδυ η Ομόνοια σκόρπισε στους… έξι ανέμους την ομάδα της Πάφου η οποία είχε πάει στο ΓΣΠ με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως είχε διαφορετική άποψη και με μια αψυχολόγητη κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων μόλις στο 9ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια τόσο στο σκορ όσο και στο αριθμητικό ισοζύγιο.

Σίγουρα η ομάδα της Πάφου με 10 παίκτες δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού. Η Ομόνοια από την άλλη ήθελε μια νίκη-ψυχολογίας, αφού επέστρεψε και ο Χριστοφή.


Τι κέρδισε όμως τελικά η Ομόνοια διασύρωντας τους Παφίτες; Έκανε χαρούμενους τους φίλους της; Με ένα 3-0 δηλαδή θα ήταν δυσαρεστημένοι;

Μεγάλο unfair από την Ομόνοια, από την στιγμή μάλιστα που ο αντίπαλός της έπαιζε με 10 παίκτες για ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι. Ο σεβασμός στον αντίπαλο δείχνει πολιτισμό. Η απουσία του ενός, ισοδυναμεί με απουσία και του δευτέρου…

omonoia-pafos_2

Η ομάδα του Σ. Σοφοκλέους οφείλει να ξεχάσει άμεσα τον αγώνα στο ΓΣΠ και να επικεντρωθεί στον επερχόμενο με την Ανόρθωση στο Παφιακό. Εκεί όπου θα πρέπει να αποδείξει ότι όταν παίζει με 11 τότε τα πράγματα στο χορτάρι γίνονται αλλιώς!