Το ISOP γιόρτασε τα 30χρονά του

Το ISOP γιόρτασε τα 30χρονά του

Το The International School of Paphos (ISOP) γιόρτασε τα 30χρονά του πραγματοποιώντας σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες περιλάμβαναν έκθεση τέχνης των μαθητών στην παλιά πόλη της Πάφου, αθλητικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις του σχολείου και φιλανθρωπικό Gala Dinner για ενίσχυση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Το ISOP είναι ένα σχολείο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, το οποίο εφαρμόζοντας μοντέρνες μεθόδους διδασκαλίας, προσφέρει άριστο επίπεδο μόρφωσης σε παιδιά ηλικιών 2½-18 ετών. Σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον, οι μαθητές του ISOP μπορούν να δημιουργούν, να εξερευνούν και να εξελίσσονται. Μαζί με τους Κύπριους μαθητές, στο σχολείο φοιτούν παιδιά από 42 διαφορετικές εθνότητες.


H διευθύνουσα σύμβουλος του ISOP, κ. Αρίστη Ανδριώτη, δήλωσε: «Το σχολείο μας, μέσα από την 30χρονη πορεία του, βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, να δημιουργήσουν πολύπλευρες προσωπικότητες και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η πολυδιάστατη εκπαιδευτική εμπειρία εντός και εκτός τάξης, τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά εργαλεία και η εξατομικευμένη φροντίδα και αφοσίωση, προετοιμάζουν τα παιδιά, όχι μόνο για μία επιτυχημένη πορεία σπουδών, αλλά για μία επιτυχημένη πορεία ζωής. Και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους».