Τραγικό τέλος 2 χρόνια μετά για τον 39χρονο από την Πάφο

Τραγικό τέλος 2 χρόνια μετά για τον 39χρονο από την Πάφο

Στον Διονίδη Καμινίδη, ομογενή από τη Γεωργία εκτιμάται ότι ανήκουν τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί από κυνηγούς, στην περιοχή Κυπροβάσα της Βαβατσινιάς, μεταξύ Λυθροδόντα και Λευκάρων.

Ο Καμινίδης είχε δηλωθεί από τις 20 Απριλίου 2015 ως ελλείπον πρόσωπο και ήταν τότε 39 ετών και περιγραφόταν ως ύψους ύψους 1.80μ. περίπου. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του στην Πάφο φορούσε τζιν παντελόνι, μπλε μπουφάν και μαύρα παπούτσια.


Σήμερα, εντοπίστηκε το κρανίο και διάφορα οστά ανθρωπίνου σώματος διασκορπισμένα σε ποταμό. Στην περιοχή έσπευσαν ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και ανθρωπολόγος του Τμήματος Αρχαιοτήτων.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και μια άδεια οδήγησης. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού «από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή αλλά και από τα ευρήματα της ανθρωπολόγου εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: Sigmalive