Τραυματισμός ατόμου από όχημα με πλαστές πινακίδες

Τραυματισμός ατόμου από όχημα με πλαστές πινακίδες

Ένα περίεργο περιστατικό το οποίο έγινε στην Πάφο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, μετά από τροχαίο.

Όχημα με πλαστές πινακίδες εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στη λωρίδα κυκλοφορίας του κυκλικού κόμβου του μόνιμου αρχαιολογικού χώρου στην Πάφο και προσέκρουσε στη δεξιά πλευρά του οχήματος, το οποίο οδηγούσε 56χρονη, με συνοδηγό τον σύζυγο της, από την Πάφο.


Μετά τη σύγκρουση, το όχημα της 56χρονης προσέκρουσε σε πινακίδα της Τροχαίας και ακινητοποιήθηκε, ενώ τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με τις πλαστές πινακίδες εγγραφής, εγκατέλειψαν τη σκηνή με το όχημα.

Κατά την αναχώρησή τους κτύπησαν και τραυμάτισαν με το όχημα,το σύζυγο της 56χρονης, ο οποίος είχε αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο την ώρα του δυστυχήματος .

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε κάταγμα δεξιάς περόνης και κάκωση αριστερού μηριαίου οστού.Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία οι πλαστές πινακίδες εγγραφής του οχήματος ανήκουν σε μοτοσικλέτα. Τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν του οχήματος και εγκατέλειψαν τη σκηνή αναζητούνται από την Αστυνομία.

Πηγή ΚΥΠΕ