Τραυματισμός ενός προσώπου από καυγά σε πρακτορείο στοιχημάτων

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.


Συγκεκριμένα καυγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα σε υποστατικό πρακτορείου στοιχημάτων επί της λεωφόρου Χλώρακας στην Πάφο με αποτέλεσμα το τραυματισμό ενός προσώπου.

Ένα πρόσωπο από την Πάφο κατήγγειλε στις τρεις περίπου τα ξημερώματα στην αστυνομία πως στη 1:50 σήμερα , όταν μπήκε στο πρακτορείο στοιχημάτων , επί της λεωφόρου Χλώρακας , θαμώνας 49 ετών επίσης από την Πάφο , τον οποίο γνώριζε με το παρατσούκλι « τσάκος» του ζήτησε να αποχωρήσει από το υποστατικό.

Όταν ο ίδιος αρνήθηκε , δέχτηκε επίθεση από τον θαμώνα με γυάλινο ποτήρι στο πρόσωπο.

Ο παραπονούμενος διακομίσθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου και ο επι καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως έφερε εκδορές αριστερής πλευράς ρινός, και αριστερής και δεξιάς μετωπιαίας χώρας, καθώς και τραύμα αριστερής μετωπιαίας χώρας δύο εκατοστών, και τραύμα μεταξύ ρινός και άνω χείλους ενός εκατοστού. Στον παραπονούμενο έγινε συρραφή του τραύματος και απολύθηκε.  

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείτε από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Με το πρώτο φως της ημέρας σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν εξετάσεις και παραλήφθηκαν από το μέρος τεκμήρια τα οποία εστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις. Εναντίον του 49χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/