Τραυματισμός 42χρονου πεζού στην Κισσόνεργα

Τραυματισμός 42χρονου πεζού στην Κισσόνεργα

Στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης, Πολωνός κάτοικος Πάφου, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Κισσόνεργα ενώ περπατούσε σε δρόμο της κοινότητας.

Αυτόπτες μάρτυρες και άλλοι οδηγοί που κινούντο στο δρόμο την ώρα εκείνη, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι ο 42χρονος έδινε εμφανώς την εικόνα ατόμου που τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, τρεκλίζοντας στο δρόμο και μη μπορώντας να ακολουθήσει σταθερή πορεία.


Το περιστατικό συνέβη σε σημείο της παραλιακής λεωφόρου της Κισσόνεργας, όταν γυναίκα οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει σε οδό με δεξιά στροφή. Υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία, κατά την στροφή, το όχημα της γυναίκας χτύπησε τον 42χρονο πεζό, που την ώρα εκείνη περπατούσε στο σημείο.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν επισκληρίδειο αιμάτωμα και άλλα χτυπήματα, που καθιστούσαν αναγκαία την νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Πηγή: Φιλελεύθερος