Υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές από Thanos Hotels και Round Table 7 Πάφου

Υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές από Thanos Hotels και Round Table 7 Πάφου

Στις 26 Αυγούστου 2020, σε μία λιτή τελετή που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, δόθηκαν από τον όμιλο Thanos Hotels & Resorts και το Round Table 7 Πάφου τρεις υποτροφίες συνολικού ύψους €24.000, σε αριστούχους φοιτητές της επαρχίας Πάφου, για σπουδές σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού. Το εν λόγω πρόγραμμα έχει ως σκοπό την ενίσχυση φοιτητών που επιθυμούν περαιτέρω συνέχιση των σπουδών τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και επιβράβευση της αριστείας.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των υποτροφιών, οι χορηγοί Thanos Hotels & Resorts και το Round Table 7 Πάφου, επαίνεσαν τους αριστούχους για την αφοσίωση και την πειθαρχία τους, στέλνοντας συνάμα τις ευχές τους για καλή σταδιοδρομία.


Την πρώτη υποτροφία παρέλαβε η Ζωή Νικολάου, 24 ετών από την Τίμη Πάφου, η οποία αποφοίτησε από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο στον κλάδο Χημικών Μηχανικών και θα συνεχίσει τις σπουδές της στον κλάδο Environmental Engineering στο Imperial College του Λονδίνου.

Η δεύτερη υποτροφία απονεμήθηκε στον Ανδρέα Μιχάλη Λουκά, ο οποίος κατάγεται από την Πόλη Χρυσοχούς και είναι 24 ετών. Αποφοίτησε με έπαινο από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ με πτυχίο στο Data Science & Analytics και θα συνεχίσει τις σπουδές του στον ίδιο κλάδο στο πανεπιστήμιο Saint Andrews στη Σκωτία.

Την τρίτη υποτροφία παρέλαβε η Άρτεμις Ιωάννου, 22 ετών από την Πάφο, η οποία αποφοίτησε με έπαινο από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ με πτυχίο στον κλάδο των Οικονομικών και Μαθηματικών και θα συνεχίσει τις σπουδές της στον κλάδο της Στατιστικής στο London School of Economics.