Υπό 4ήμερη κράτηση ο οδηγός που σκότωσε το 17χρονο

Υπό 4ήμερη κράτηση ο οδηγός που σκότωσε το 17χρονο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 23χρονου Ρώσου οδηγού, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για το θάνατο του 17χρονου Κρίστιαν Χαριλάου στο χθεσινοβραδινό οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πάφο

Το νέο θανατηφόρο ατύχημα, συνέβη χθες βράδυ, γύρω στις 9μ.μ., στη λεωφόρο Χρυσονέρας, στην Κισσόνεργα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ο 17χρονος.


Από το δυστύχημα, ο 17χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Τροχαία Πάφου, διαφάνηκε πως ο ρωσικής καταγωγής οδηγός του πολυτελούς οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα, ηλικίας 23 ετών, σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το μοτοποδήλατο του 17χρονου.

Ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης ανέφερε πως κύρια αιτία του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ