Φέρνει Παπακωνσταντίνου το ΑΚΕΛ Πάφου σε αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Φέρνει Παπακωνσταντίνου το ΑΚΕΛ Πάφου σε αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τότε που έφυγε ο Μάνος Λοΐζος, πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους εκλεκτούς συνεργάτες του, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 21:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου «Μιχάλης Χρ. Κυπριανού».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στενός φίλος και συνεργάτης του Μάνου, έχει στιγματιστεί ο ίδιος και έχει στιγματίσει με τη φωνή του κάποια από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Επιλέγει σε αυτήν την μοναδική βραδιά να έχει στο πλευρό του την Μαρία Παπαγεωργίου, το αερικό της ελληνικής μουσικής, και να παρουσιάσουν με το δικό τους καθηλωτικό τρόπο τραγούδια – σταθμούς της καλλιτεχνικής πορείας του μεγάλου δημιουργού.


Τα αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Λοΐζου δεν έπαψαν ποτέ να συγκινούν, να εμπνέουν και να συντροφεύουν την καθημερινότητά μας, τις πιο γλυκές αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές μας. Σαράντα (40) χρόνια αφότου σίγησε οριστικά το πιάνο του, το πλούσιο έργο του, αλλά και το ήθος της χαρισματικής αυτής προσωπικότητας παραμένουν ολοζώντανα και δείχνουν το δρόμο για ένα «άλλο τραγούδι», που αφορά όλους μας.

Μια συναυλία που αφηγείται με διαχρονικές μουσικές, φωνές και λόγια την ευθύνη που έχουμε για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον.

  • Τιμή προπώλησης εισιτηρίου: €20
  • Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο: €25
  • Διοργανωτής: ΑΚΕΛ Πάφου
  • Πληροφορίες: 26-932204