Φίλιππος: Όχι, δεν υπήρξε ούτε ενημέρωση ούτε έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο

Φίλιππος: Όχι, δεν υπήρξε ούτε ενημέρωση ούτε έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο

Η χωρίς καμία ενημέρωση και χωρίς καμία έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου μαζική σφαγή των 118 δέντρων στη Λεωφόρο Ευρώπης με βρίσκει απόλυτα αντίθετο και είναι μια πράξη καταδικαστέα. Οι όποιες δικαιολογίες δεν επαρκούν και πέφτουν στο κενό.

Δυστυχώς, όπως και στην περίπτωση του πάρκου Ήβης Μαλιώτου θα ακουστούν και πάλι φτηνές αερολογίες και πανέμορφες υποσχέσεις για υπέροχα πάρκα και περισσότερο πράσινο.


Όχι. Δεν υπήρξε ούτε ενημέρωση ούτε έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Και όχι δεν είμαστε όλοι απλοί θεατές. Εδώ ο Δήμαρχος Πάφου παραδέχεται με τον πιο επίσημο τρόπο ότι δεν είχε καμία ενημέρωση…

Καλώ τον Δήμαρχο Πάφου να εγγράψει το θέμα στην ολομέλεια του Σώματος ΑΜΕΣΑ και να μας παρουσιάσει τα αποτελέσματα της πειθαρχικής έρευνας που θα διατάξει για το συγκεκριμένο.

Η προκλητική δήλωση ότι δεν γνώριζε κανείς τίποτα, ιδιαίτερα από τον Δήμαρχο, γεννά πολλά ερωτήματα και ισοδυναμεί με ανεξέλεγκτη λειτουργία της Δημοτικής Υπηρεσίας χωρίς καμία έγκριση.

Εάν δεν αληθεύει τότε ξεκάθαρα οι ευθύνες βαραίνουν τον ίδιο.

Διαφωνώ επίσης και με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δήμο Πάφου, η οποία και πάλι δεν έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και δεν εκφράζει όλα τα μέλη του Σώματος.

Σε κάθε περίπτωση, καταδικάζουμε την πράξη αυτή και ζητούμε άμεσα όπου υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν.

Σε όλα τα επίπεδα.

Φίλιππος Θ. Φιλίππου
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοτικός Σύμβουλος Κ.Σ. ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου

Πηγή φωτογραφίας: cyprusgreens.org