Φαίδωνας μαινόμενος για “στρατηγούς” που κρύφτηκαν την ώρα της μάχης

Φαίδωνας μαινόμενος για “στρατηγούς” που κρύφτηκαν την ώρα της μάχης

Στις «Τομές στα Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνoς, ο οποίος μίλησε για τις δειγματοληψίες για κορωνοϊό που πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για λίγες ώρες σήμερα στην πόλη.

Ο κος Φαίδωνος είπε πως συνολικά 704 άτομα ελέγχθηκαν μέχρι στιγμής, πρόκειται για το 62% και το δείγμα είναι εξαιρετικό.


Μάλιστα ανέφερε πως στα πρώτα 96 που ελέγχθηκαν τα θετικά κρούσματα είναι δύο και αναμένονται και άλλα αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων ο κος Φαίδωνος είπε πως όλα κρίνονται τις επόμενες δύο βδομάδες . «Πρέπει να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και να μην πανικοβληθούμε, ούτε να καθησυχαστούμε. Πρέπει να παραμείνουμε στα καταφύγια μας».

Εξήγησε πως, «τα δύο κρούσματα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου έδωσαν 160 κρούσματα στην Πάφο, γιατί αν τα δύο έδωσαν 160 ο αριθμός θα είναι πιο μεγάλος και για το λόγο αυτό ο κόσμος πρέπει να παραμείνει στα σπίτια του».

Όπως ανέφερε ο κος Φαίδωνος, κάποιοι στρατηγοί κρύφτηκαν στα καταφύγια του και βρέθηκαν στον -2 υπόγειο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sigmalive