Φιλανθρωπικό Δείπνο Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου

Φιλανθρωπικό Δείπνο Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου πραγματοποίησε το Ετήσιο Φιλανθρωπικό του Δείπνο στις 17 Μαΐου 2014 στο Ξενοδοχείο Κισσός.


Το Δείπνο ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου κ. Σάββα Βέργα. Με την παρουσία τους τίμησαν το Δείπνο ο Επίτροπος για τον Εθελοντισμό και Μ.Κ.Ο. κ. Γιάννης Γιαννάκη και οι Βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Κωστάκης Κωνσταντίνου και του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Αντώνης Αντωνίου.

Το Δείπνο είναι μια ευκαιρία για να βρεθούν όλοι οι Εθελοντές και τα μέλη των Δ.Σ. των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου και να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, τόσο ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου όσο και ο Επίτροπος και ο Δήμαρχος, ανεφέρθησαν στο πολύ σπουδαίο ρόλο που παίζει ο Εθελοντισμός σήμερα, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας λόγω της οικονομικής κρίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όλους όσους προσέφεραν δώρα για το λαχείο, το Ξενοδοχείο Κισσός για τις διευκολύνσεις που μας πρόσφερε και τέλος την ορχήστρα για την όμορφη βραδιά που μας χάρισε.

Τα καθαρά έσοδα από το Δείπνο θα γίνουν δωροκουπόνια τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου.

Πιο κάτω παραθέτουμε κατάλογο με τους αριθμούς των λαχνών που έχουν κερδίσει:

  1. Διήμερη Κρουαζιέρα για 1 άτομο με το Κρουαζιερόπλοιο C/S Salamis Filoxenia δωρεά από Ταξιδιωτικό Γραφείο Λίνου Τσοκκά Νο. 237
  2. Υδρόγειος σφαίρα με ημιπολύτιμους λίθους από την εταιρεία Τσιολής Mosaics αξίας €150 Νο. 483
  3. Αντίγραφο Μεταξοτυπίας Γεώργιου Κοτσώνη δωρεά από Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Εγκλειστριώτη αξίας €120 Νο. 136
  4. Πίνακας Ζωγραφικής «Η σταύρωση του Χριστού» Νο. Αξίας €80,- No. 311
  5. Ηλεκτρική συσκευή από την Υπεραγορά Βλαδιμήρου αξίας €50 Νο. 071
  6. 1 Δείπνο στο Ξενοδοχείο «Κισσός» για δύο άτομα Νο. 239
  7. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τα Καταστήματα Οπτικών Κυρσόφ Νο. 303
  8. Κουζινικά είδη Νο. 497
  9. Κουζινικά είδη Νο. 160
  10. Δώρο από «Ανθοπωλείο Μαίρης» Νο. 453

Για το Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου
Ανθή Λεωνίδου
Λειτουργός