Χειροπέδες στον 23χρονο καταζητούμενο

Χειροπέδες στον 23χρονο καταζητούμενο

Στη σύλληψη και τρίτου προσώπου, το οποίο καταζητείτο, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων, κλοπών, κλοπής αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, εμπρησμού αυτοκινήτου, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικού οργάνου και μαχαιροφορίας.

Πρόκειται για 23χρονο, κάτοικο της επαρχίας Πάφου, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία φέρεται να εμπλέκεται, στις πιο πάνω υποθέσεις.


Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα μονοήμερης κράτησης.

Για τις ίδιες υποθέσεις, τελούν επίσης υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 23 και 24 ετών.

Ο 23χρονος, είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, σε βιοτεχνική περιοχή της Πάφου, όταν μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου, ένα μαχαίρι, δύο κλειδιά αυτοκινήτου, ένα τσαντάκι που περιείχε κουκούλα και γάντια, μια σιδερογροθιά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο 24χρονος συνελήφθη αργότερα την ίδια μέρα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.