Χθες βράδυ “έφυγε” ο Στέλιος Παπαστυλιανού από την Κάτω Πάφο

Χθες βράδυ “έφυγε” ο Στέλιος Παπαστυλιανού από την Κάτω Πάφο

“Έφυγε” χθες βράδυ απο τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων (1948 – 2017) ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην μεγάλος ποδοσφαιριστής Στέλιος Παπάστυλιανου από την Κάτω Πάφο.

Ο άνθρωπος ο οποίος πάντα έβλεπε τη ζωή με χαρά και χαμόγελο, πάντα ευδιάθετος και καλότροπος, κάνοντας διαρκώς χιούμορ και με μια συγκινητική καλοσύνη και ευγένεια, έχοντας πάντα μια πλάκα και ένα καλό λόγο να πει σε όλους του τους φίλους δεν είναι πια μαζί μας.


Ο “Στελλάκης” όπως ήταν γνωστός, ο Στέλιος ο Edelweiss (λόγω του γνωστού και ιδιαιτέρως αγαπητού του εστιατορίου στην οδό Αγίου Αντωνίου) ή ο “Στελλάκης το λεωφορείο”, από το επιβλητικό του πέρασμα μέσα απο τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΠ συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες στιγμές του σωματείο της πόλης μας μαζί με τους συμποδοσφαιριστές του.

Μιλώντας συχνά στους νεότερους για αυτή την εμπειρία μέσα στα χωμάτινα τότε γήπεδα αρεσκόταν στο να χαμογελάει και να αναπολεί μοναδικές στιγμές με αντίπαλους μεγάλους ποδοσφαιριστές του τόπου, της Ομόνοιας ή του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι απέναντί του τα έβρισκαν πάντα σκούρα.

Ο Στέλιος Παπάστυλιανου γνωστός Κατωπαφίτης πέραν της πλούσιας ποδοσφαιρικής του δράσης έδινε καθημερινά μεγάλους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες για μια καλύτερη Πάφο και μια καλύτερη κοινωνία συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τους νεότερους.

Ο Στέλιος υπηρέτησε με αξιοπρέπεια και ζήλο για χρόνια τα ιδανικά και τις αξίες της Αριστεράς και του κόμματος του του ΑΚΕΛ ταυτίζοντας το όνομά του με την προσφορά και τη δράση όντας ήταν επι σειρά ετών ο Γραμματέας της Κομματικής Ομάδας του ΑΚΕΛ Κάτω Πάφου.

Η κηδεία του Στέλιου Παπάστυλιανού θα τελεστεί την Τρίτη στην εκκλησία Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο στις 3:00μμ ενώ συλλυπητήρια η οικογένεια θα δεχθεί από τις 2-3:00μμ στην εκκλησία.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σημείωση: Το πιο πάνω βιογραφικό γράφτηκε από το PafosPress.com