Χρίστος Γλυκής: «Σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε»

Χρίστος Γλυκής: «Σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε»

Την αποφασιστικότητα της παρούσας Διοίκησης να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες υπογραμμίσε ο πρόεδρος της ΑΕ «ΠΑΦΟΣ», Χρίστος Γλυκής, στην πρώτη επίσημη της ομάδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του σωματείου.


Παρουσία βουλευτών, του δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων όλων των κομμάτων, καθώς και πρώην προέδρων της ΑΕΠ, ο Χρίστος Γλυκής διαβεβαιώσε ότι «όσο περισσότερα είναι τα προβλήματα, τόσο περισσότερο πεισμώνουν τα μέλη του ΔΣ για διάσωση της ΑΕΠ. Σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε», είπε.

Ο πρόεδρος του σωματείου, ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν σταθεί στο πλευρό της ΑΕΠ σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ, καλωσόρισε με θέρμη το δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, δεν είναι οι αντιπαράθεσεις, αλλά το καλό του σωματείου. Μάλιστα, κάλεσε ολόκληρη την πόλη να στηρίξει το ενοποιημένο σωματείο, που αποτελεί τη συνέχεια των δύο ιστορικών ομάδων, του ΑΠΟΠ και του ΕΥΑΓΟΡΑ.

Ευχαρίστησε τους προπονητές και τους παράγοντες του σωματείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους σε αυτό το δύσκολο αγώνα, ενώ, διαβεβαίωσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους, όπως είπε, «το σωματείο επενδύει πολλά», ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα τους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σάββας Βέργας, διαβεβαίωσε ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα αφήσει μόνη της την ΑΕΠ» και υπογράμμισε ότι είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που απέρριψε την πρόταση για ενοποίηση της ΑΕΠ με άλλα σωματεία της επαρχίας. Κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις του, είπε ότι αυτή είναι η 13η συνεχή χρόνια που θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Χαιρέτισε μάλιστα και την απόφαση της Διοίκησης να δώσει την ευκαιρία σε νεαρά ταλέντα της Πάφου, σημειώνοντας πως «επιτέλους αυτή η ομάδα δεν θα στηρίζεται σε μισθοφόρους».

Στο πλαίσιο της επίσημης «πρώτης» έγινε γνωστή και η πρώτη μετεγγραφή ξένου ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Πρόκειται για τον 22χρονο Κερκ Τόμσον που είχε αγωνιστεί στη Premier League Σκωτίας, με τα χρώματα της Heart. Επίσης, αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Εθνικής Σκωτίας U21. Ο Thomson άφησε ικανοποιημένο το Γιαννάκη Γιαγκουδάκη και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας, όπου θα αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

proti aep 2013 1proti aep 2013 5proti aep 2013 4