Χρυσόμηλος: Στις 18/12 η Πάφος επιστρέφει στους Δημότες

Χρυσόμηλος: Στις 18/12 η Πάφος επιστρέφει στους Δημότες

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου προς την Πάφο κατέθεσα σήμερα την υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία της Πάφου ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Η Πάφος βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζει να αντιμετωπίζει δύσκολα προβλήματα.


Για να ανταποκριθούμε θετικά στις προκλήσεις και να δώσουμε λύση στα προβλήματα αυτά, η Πάφος χρειάζεται Δήμαρχο που να μπορεί να συνθέσει απόψεις, να αξιοποιεί ιδέες και πρόσωπα, να ενώνει δυνάμεις και να μεταφράσει τις πολύτιμες γνώσεις των ειδικών σε ευδόκιμο έργο. Η Πάφος χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα κάνει ξανά τη Πάφο Δήμο των Δημοτών σεβόμενος τη Δημοκρατία στη πράξη για εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου οράματος που θα μετατρέψει την πόλη μας σε μια σύγχρονη και ευημερούσα ευρωπαϊκή πόλη.

akis_upopsifiotita_1

Δεν υπόσχομαι τίποτα άλλο εκτός από σκληρή δουλειά, εντιμότητα, συνέπεια, διαφάνεια και συλλογικότητα.

Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία για τη Πάφο, με αφετηρία την επιτυχημένη λειτουργία της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε, όλοι μαζί, αυτά που η Πάφος αξίζει και δικαιούται.

Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών, αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους και ζητώ να συμπορευθούμε μαζί, για να φέρουμε πίσω την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και να έχουμε μια Πάφο όπως την ονειρευόμαστε.

akis_upopsifiotita_3

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την απέραντη ευγνωμοσύνη μου προς τον ζωγράφο Γιώργο Κοτσώνη και την κυρία Έλλη Γαλατοπούλου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου που εκφράστηκε με την υπόδειξή και την υποστήριξη μου ως υποψήφιου Δημάρχου Πάφου.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Για να γίνει η Πάφος, Δήμος των Δημοτών.

Άκης Χρυσόμηλος