Χρύσανθος Σαββίδης: Στηρίζουμε Άκη Χρυσόμηλο για πρόοδο και προκοπή της Πάφου

Χρύσανθος Σαββίδης: Στηρίζουμε Άκη Χρυσόμηλο για πρόοδο και προκοπή της Πάφου

Οι δημότες οφείλουν, επικυρώνοντας με την ψήφο τους το καλός νοούμενο συμφέρον της Πάφου μας, να έχουν ως κριτήριο το ήθος, την εντιμότητα, την ανιδιοτελή προσφορά και τη δυνατότητα και θέληση που έχει ο κάθε υποψήφιος να λύσει τα χρόνια προβλήματα και να βοηθήσει την Πάφο με έργα αναπτυξιακά και πολιτικές καινοτόμες.

Πρώτος και βασικός κανόνας κάθε επιλογής, κάθε κρίσης και κατ’ επέκταση κάθε άσκησης εκλογικού δικαιώματος, αποτελεί το να αντιληφθείς ότι οφείλεις να πάρεις μια απόφαση, οφείλεις να συμμετέχεις, οφείλεις να κρίνεις, όχι μόνο για εσένα αλλά και για τους γύρω σου και αυτούς που μελλοντικά θα έρθουν.


Δεύτερος κανόνας, πριν την επιλογή είναι να γνωρίζεις, αυτόν που επιλέγεις. Θα ήταν, ευχής έργον, εν όψει των Δημαρχιακών εκλογών λόγου χάριν, όλοι μας να ρίχναμε μια επισκοπική ματιά στα προσόντα και στην πορεία του υποψηφίου. Και αφού κατανοήσουμε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε τότε, να επιλέξουμε τον κατάλληλο.

Η πόλη της Πάφου, χρειάζεται άνθρωπο που δε θα ασχολείται με άλλα πέρα από την «δουλειά» του, την οποία πρέπει να την κάνει καλά. Να είναι σοβαρός και μετρημένος. Να έχει δώσει θετικά σημεία γραφής από όπου κι αν έχει πορευτεί.

Ο Άκης Χρυσόμηλος γνωρίζοντας τον για χρόνια τόσο αυτόν όσο και ολόκληρη την οικογένεια του είναι αποφασισμένος να εργασθεί με όλες του τις δυνάμεις για την πρόοδο και προκοπή της Πάφου. Η αποφασιστικότητα του απορρέει πρωτίστως από την αγάπη για τον τόπο του και την θέληση να εργασθεί με όλες τις δυνάμεις για την πρόοδο και προκοπή της Πάφου και των συνδημοτών του. Οι αξίες του είναι οι κοινές αξίες που μας ενώνουν όλους όσους αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουν να προσφέρουν θυσιάζοντας προσωπικούς στόχους για το δημόσιο – κοινό συμφέρον.

Καλώ όλους να στηρίξουν Άκη Χρυσόμηλο γιατί θα τιμήσει την εμπιστοσύνη μας και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το κοινό καλό όλων.

ΔΗΛΩΣΗ
Χρύσανθου Σαββίδη
Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας ΔΗΚΟ Δήμου Πάφου
Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου ΔΗΚΟ