Χτυπούν την πόρτα δεκατρείς…απόψε στο RIO

Χτυπούν την πόρτα δεκατρείς…απόψε στο RIO

Την ικανοποίηση της για την προβολή του ντοκιμαντέρ για την φονική έκρηξη στο Μαρί στην Πάφο


εξέφρασε η παραγωγός του ντοκιμαντέρ Αθηνά Κρικέλη.

 Η κ.Κρικέλη είπε πως δεν υπήρχε καμία βλέψη για τη μη συμπερίληψη της Πάφου απλά δεν έγιναν όπως είπε τόσο γρήγορα οι επαφές και οι διευθετήσεις από την πλευρά κάποιων ανθρώπων από την Πάφο για να κλειστεί ένας χώρος για την προβολή του ντοκιμαντέρ. Για το ντοκιμαντέρ πρόσθεσε, η κ. Κρικέλη έγινε μια αναλυτική έρευνα από όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την τραγωδία ωστόσο επιθυμία της ίδιας όπως αποκάλυψε ήταν να εξασφάλιζε μια συνέντευξη από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας .

Τηρώντας είπε τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας έπρεπε να έχω απέναντι μου και τον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας και να του θέσω τα δημοσιογραφικά ερωτήματα μου, ωστόσο η « άρνηση» του συνέχισε, δεν το επέτρεψε. Σύμφωνα με την κ. Κρικέλη εστάλη η επίσημη επιστολή μέσω του προξενείου της Νέας Υόρκης στον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας τον Ιούνιο, για την συμμετοχή του σε συνέντευξη ωστόσο η επιστολή, δεν απαντήθηκε καν .

Επεσήμανε επίσης πως θα θεωρούσε ολοκληρωμένο το   τεκμηριογράφημα αν ελάμβανε θετική απάντηση. Το ντοκιμαντέρ είπε έγινε με πολύ αξιοπρέπεια και σεβασμό στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να γίνουν πράγματα και να καταγραφούν στην ιστορία. Στο ντοκιμαντέρ συμπεριλαμβάνονται σαράντα συνεντεύξεις και απόψεις για να σχηματίσει ο θεατής την δική του σφαιρική εκτίμηση.

Το ντοκιμαντέρ είναι διάρκειας μίας ώρας και 10 λεπτών.Η προβολή θα γίνει στο σινεμά RIO και θα αρχίσει στις 7:30 μμ.