ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Αναστολή κατηγοριών εναντίον Στέλιου Παπαδόπουλου

ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Αναστολή κατηγοριών εναντίον Στέλιου Παπαδόπουλου

Την αναστολή των κατηγοριών που αντιμετώπιζε ο κατηγορούμενος Στέλιος Παπαδόπουλος, λειτουργός του Υπουργείου Εσωτερικών, στην υπόθεση ΧΥΤΥ Κόσιης – ΧΥΤΑ Πάφου αποφάσισε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας μετά από σχετικό αίτημα της κατηγορούσας Αρχής.

Όπως εξήγησε στο Δικαστήριο ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής, η εξέλιξη προέκυψε μετά από σχετικό sms του Γενικού Εισαγγελέα προς τον ίδιο σήμερα και λόγω του ότι ο ήδη καταδικασθείς για την υπόθεση Ευτύχιος Μαληκκίδης, η μαρτυρία του οποίου ήταν η μόνη στη βάση της οποίας στοιχειοθετούνταν οι κατηγορίες εναντίον του Στέλιου Παπαδόπουλου, δεν προτίθεται τελικά να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.


Ως εκ τούτου το Δικαστήριο αποφάσισε αναστολή των κατηγοριών εναντίον του Στέλιου Παπαδόπουλου, ο οποίος και αποχώρησε από τη δίκη.

Νωρίτερα, κατά τη σημερινή δικάσιμο κατέθεσαν στο Δικαστήριο οι Σκεύη Πρωτοπαπά, γραμματέας στην εταιρεία Helector και Αντρέας Μαππούρας, ιδιοκτήτης εταιρείας ειδών καθαρισμού και ψεκασμών και αδελφός της υπεύθυνης λογιστηρίου της Helector Παντελίτσας Μαππούρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ