Ψήφισε ο Γ. Ομήρου χωρίς να προβεί σε καμία δήλωση

Ψήφισε ο Γ. Ομήρου χωρίς να προβεί σε καμία δήλωση

Στις 08:20 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο τέως πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, στα γραφεία του Κινήματος στην Πάφο, όπου έχει στηθεί η μία κάλπη.

Ο κ. Ομήρου δεν θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση.


Από τα γραφεία της ΕΔΕΚ Πάφου πέρασαν στις 09:00 περίπου και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και Γιώργος Βαρνάβα, οι οποίοι παρέμειναν στην Πάφο για μία περίπου ώρα.

Στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΔΕΚ Γιώργο Νικάνδρου, θα ψηφίσουν 1.850 μέλη του Κινήματος και στην Πόλη Χρυσοχούς 220, όπου έχουν στηθεί οι δύο κάλπες.

Ο κ. Νικάνδρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, χαρακτήρισε ικανοποιητική την προσέλευση με το άνοιγμα της κάλπης, σημειώνοντας παράλληλα πως η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά.

Η ψηφοφορία – όπως είπε- ξεκίνησε στις 08:00 το πρωί, θα διακοπεί για μία ώρα το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 το απόγευμα.

Εξάλλου, στο εκλογικό κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς θα ψηφίσουν και τα μέλη των χωριών Προδρόμι, Νέο Χωρίο, Γιαλιά, Νέα Δήματα, Μακούντα, Κινούσια, Περιστερώνα, Λυσός, Κάθηκας, Δρούσια, Ίνια, Κρήτου Τέρρα, Γουδί, Σκούλοι, Μελάδια, Μηλιού, Σίμου, Λάσα, Φοίτη, Δρύμου, Δρύνια, Ακουρδάλια, Γιόλου, Αργάκα, Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς, Πωμός και Παχύαμμος.