Ώρα μηδέν για την Πάφος FC

Ώρα μηδέν για την Πάφος FC

Στην Πάφο ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και πρέπει επειγόντως να δοθούν ουσιαστικές και μόνιμες λύσεις μετά και την παραίτηση της διοίκησης στην τελευταία γενική συνέλευση.

Η διοίκηση Χριστάκης Κάιζερ νιώθει ότι απέμεινε μόνη και χωρίς βοήθεια από κανέναν, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Το γάντι πλέον πέφτει στην διοικούσα επιτροπή η οποία πρέπει να κάνει επαφές, ώστε να φέρει κάποιους παράγοντες κοντά στο σωματείο και στην τωρινή διοίκηση, να φέρει λεφτά στο ταμείο, με σκοπό να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του το σωματείο.


Η διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους Γιαννάκη Αγαθαγγέλου, Σίμο Πανάρετου, Ηλία Πεκρή, Άδωνη Παλληκαρίδη, Πολύμνιος Μιχαηλίδης.

Ήδη συζητηθήκαν τρόποι εξεύρεσης πόρων για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας και λύσεις πάνω στο διοικητικό αδιέξοδο. Διαφανήκαν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια πάνω στα οποία πρέπει να γίνει συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια για να υπάρξει το όποιο αποτέλεσμα.

«Σε αυτήν την προσπάθεια ζητάμε από όλους τους φίλους της ομάδας μας να συμπορευθούν μαζί μας, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να βγάλουμε την Πάφος FC από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει».

Πηγή: Πολίτης