2 συλλήψεις στην Πάφο για κλοπές

2 συλλήψεις στην Πάφο για κλοπές

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η αστυνομία Πάφου για κλοπή τσάντας και απόσπαση εξαρτήματος από τετράτροχη μοτοσικλέτα.


Βρετανίδα η οποία επισκέφτηκε χθες για περίπατο τη Κάτω Πάφο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστο πρόσωπο της άρπαξε το τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ. Την κλοπή διέπραξε 20χρονος από την Ρωσία ο οποίος συνελήφθηκε μετά από καταδίωξη πολίτη που βρισκόταν στο μέρος και είδε το συμβάν. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψη του 20χρονου και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε μια άλλη περίπτωση η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός Ελλαδίτη 55 ετών, μόνιμο κάτοικο Πάφου, για απόσπαση εξαρτήματος από τετράτροχη μοτοσικλέτα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος είχε μεταβεί σε κατάστημα πώλησης μοτοσικλετών και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να δοκιμάσει μια τετράτροχη μοτοσικλέτα με σκοπό να την αγοράσει. Επιστρέφοντας ο 55χρονος την τετράτροχη μοτοσικλέτα στο κατάστημα , απέσπασε απ’ αυτήν ένα εξάρτημα αξίας 2.000 ευρώ .Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του καταστήματος ο 55χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου ιδιοκτήτης κυψελών μελισσών στην κοινότητα της Σαλαμιού κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι έκλεψαν από αγροτική περιοχή στη Σαλαμιού τέσσερις κυψέλες μελισσών αξίας 1.200 ευρώ. Ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων εξετάζει την υπόθεση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/

Αρέσει σε %d bloggers: