22ος Logicom Cyprus Marathon: Εντυπωσιακή στήριξη από την τοπική κοινότητα της Πάφου

22ος Logicom Cyprus Marathon: Εντυπωσιακή στήριξη από την τοπική κοινότητα της Πάφου

Για 22η συνεχόμενη χρονιά ο Logicom Cyprus Marathon φιλοξενείται στην Πάφο την Κυριακή 15 Μαρτίου με επίκεντρο της διοργάνωσης την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου.

Συνεχίζονται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό οι εγγραφές στους διάφορους αγώνες ενώ αξιοσημείωτη είναι η συνεχής ζήτηση θέσεων για συμμετοχή από την τοπική κοινότητα της Πάφου. Η ζήτηση προέρχεται κυρίως από τοπικά οργανωμένα σύνολα όπως εταιρίες, ξενοδοχεία και γυμναστήρια που εδρεύουν στην Πάφο.


Η τοπική κοινότητα της πόλης που φιλοξενεί τον Μαραθώνιο δείχνει και πάλι την έμπρακτη στήριξη της στο ΜΕΓΑ ιστορικό και αθλητικό γεγονός της πόλης. Ταυτόχρονα μεγάλος είναι και αριθμός μεμονωμένων δρομέων τόσο της επαρχίας της Πάφου όσο και κατ’ επέκταση από όλες τις περιοχές της Κύπρου που συνεχίζουν να δηλώνουν συμμετοχή στις τέσσερις αποστάσεις Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, αγώνα 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιόμετρα Fun Run.

Με βάση τις μέχρι σήμερα ενδείξεις αναμένεται ότι πέραν των 4,000 δρομέων θα βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης του 22ου Logicom Cyprus Marathon. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ενώ προσφέρονται ειδικές τιμές εγγραφής σε οργανωμένα σύνολα. Για πληροφορίες και εγγραφές: www.LogicomCyprusMarathon.com

Αρέσει σε %d bloggers: