3 κιλά περίπου κάνναβης εντόπισε η Αστυνομία Πάφου στην κατοχή 35χρονης

3 κιλά περίπου κάνναβης εντόπισε η Αστυνομία Πάφου στην κατοχή 35χρονης

Στην σύλληψης 35χρονης προχώρησε χθες η Αστυνομία Πάφου .


Η 35χρονη που αφίχθη χθες στο Διεθνές Αερολιμένα Πάφου συνελήφθηκε αφού μετά από έλεγχο στις αποσκευές της εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας πρόκειται για 35χρονη από την Ουγγαρία η οποία διαμένει μόνιμα στην Ολλανδία και έφτασε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου από τις Βρυξέλλες.

Κατά τον τελωνειακό έλεγχο εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 35χρονης μέσα σε ναύλων σακουλάκια 3 περίπου κιλά κάνναβης . Η 35χρονη συνελήφθηκε για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια και χρήση καθώς και για το αδίκημα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος .

Ακολούθως μέλη της Αστυνομίας ύστερα από ελεγχόμενη παράδοση προχώρησαν στην σύλληψη δύο προσώπων ενός 24χρονου και ενός 18χρονου από την Λευκωσία.

Σε έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της δύναμις στις οικίες των δύο νεαρών προσώπων εντόπισαν στο σπίτι του 24χρονου έναν αυτοσχέδιο κήπο και ένα πήλινο δοχείο με τρία φυτά κάνναβης.

Τόσο η 35χρονη όσο και ο 24χρονος και 18χρονος αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αρέσει σε %d bloggers: