Επανήρχισαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην θαλάσσια περιοχή Πόλης Χρυσοχούς

Επανήρχισαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην θαλάσσια περιοχή Πόλης Χρυσοχούς

Επανήρχισαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην θαλάσσια περιοχή Πόλης Χρυσοχούς
Επανήρχισαν και σήμερα Παρασκευή οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη, αφού οι έρευνες για ενοπισμό του κατά τη διάρκεια τριών ημερών αλλά και της χθεσινής νύχτας δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι έρευνες χτες επεκτάθηκαν από το ακρωτήριο Αρναούτης μέχρι και τον Πωμό στην ξηρά και τη θάλασσα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος Πολωνός, ο οποίος είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 14 Απριλίου για διακοπές, είχε ενοικιάσει την Τρίτη φουσκωτό σκάφος με εξωλέμβια μηχανή για περιήγηση στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.
Στις 16:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε από πολίτες το φουσκωτό σκάφος να πλέει ακυβέρνητο στην θαλάσσια περιοχή της Αργάκας, κοντά στην περιοχή της Λίμνης, και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την ακτή.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό του 35χρονου χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Η επιχείρηση, συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου και Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, Ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.