επιβατική κίνηση Ιανουαρίου 2025 στους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου
Ανακοίνωση Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφορικά με την επιβατική κίνηση Ιανουαρίου 2025 στους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί να ενημερώσει ότι οι αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου υποδέχτηκαν 551.439 επιβάτες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2025, σημειώνοντας αύξηση 6.81 % σε σχέση με το 2024.
Στον αερολιμένα Λάρνακας, ακολουθώντας τις θετικές τάσεις του 2024 ο όγκος επιβατών παρουσίασε αύξηση κατά 12,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σε αντίθεση με τον αερολιμένα Πάφου, όπου καταγράφηκε μείωση -7,24% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2024.
Με κύριες αγορές αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελλάδας, Ισραήλ, Πολωνίας και Γερμανίας, η κίνηση αεροσκαφών αυξήθηκε κατά 10,32% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή καταγραφή και ανήλθε στις 5.346 πτήσεις.