Σύσκεψη στον Δ. Ιεροκηπίας για την ανεξέλεγκτη κτηνοτροφική δραστηριότητα
Tο θέμα της ανεξέλεγκτης κτηνοτροφικής δραστηριότητας που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Βιομηχανικής περιοχής, απασχόλησε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στον Δ. Ιεροκηπίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Ιεροκηπίας, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ιεροκηπίας, σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα που παρατηρούνται στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίας Βαρβάρας/Τίμης.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης ο Δήμαρχος Ιεροκηπίας Νίκος Παλιός κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα και τις υπηρεσίες του κράτους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς, όπως τόνισε, η παράνομη και ανεξέλεγκτη κτηνοτροφική δραστηριότητα προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής, επηρεάζει την ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Τίμης.
Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Δήμαρχος Νίκος Παλιός και ο Αντιδήμαρχος Τίμης Γιώργος Πολυκάρπου, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Γιώργος Μάης, εκπρόσωποι του ΕΟΑ Πάφου, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, του Τμήματος Γεωργίας, της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών και των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.