Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην πλατεία Κένεντυ μετά την κατάκτηση του τίτλου της Pafos FC
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην πλατεία Κένεντυ μετά την κατάκτηση του τίτλου της Pafos FC
Πανηγυρισμοί στήθηκαν στην πλατεία Κένεντυ την κεντρική πλατεία της Πάφου μετά την κατάκτηση του τίτλου από την Pafos Fc και την νίκη της επί του Άρη με 4- 0 με την Πάφο να βιώνει ιστορικές στιγμές.
Οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν από τις 09:00 περίπου στην Πλατεία Κένεντυ το βράδυ της Κυριακής μετά και την ανακήρυξη της αγαπημένης τους ομάδας σε πρωταθλήτρια Κύπρου για την αγωνιστική περίοδο 2025.
Οι οπαδοί κάθε ηλικίας ανέμεναν το λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με συνθήματα και παλμό στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας μια εορταστική φιέστα.
Σε όλο αυτό το ξέφρενο πανηγύρι διακριτική ήταν και η παρουσία μελών της ΑΔΕ Πάφου για επιβολή της τάξης σε περίπτωση που κρίνονταν αναγκαίο.