Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες

Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες

Στις φλόγες στην κυριολεξία παραδόθηκε λίγο πριν τις οκτώ το πρωί σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου ένα διπλοκάμπινο όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρός από την Πάφο και στο οποίο επέβαινε και η 14χρονη κόρη του.

Ο οδηγός ο οποίος οδηγούσε από την περιοχή Χρυσοχούς προς την Πάφο σε κάποιο σημείο του κύριου δρόμου Πόλεως Χρυσοχούς- Πάφου στο ύψος της Μηλιούς διαπίστωσε ξαφνικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό του όταν είδε από το μπροστινό μέρος να βγαίνουν καπνοί με αποτέλεσμα να στρίψει σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο για να δει τι συμβαίνει.


Αντιδρώντας άμεσα τόσο ο οδηγός όσο και η μόλις 14 χρόνων θυγατέρα του κατέβηκαν ευτυχώς από το αυτοκίνητο το οποίο ακολούθως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε κάτι από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκάλεσε αναστάτωση στον ίδιο και το παιδί αλλά και σε όσους έτυχε να βρεθούν στην σκηνή αφού οποιαδήποτε λανθασμένη ενέργεια ή πανικός ενδεχομένως να ήταν αιτία να θρηνούσαμε θύματα.

Τη σκηνή επισκέφθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία καθώς και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για να διερευνήσει τα αίτια κάτω απο τα οποία προήλθε η φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πηγή: Pafospress