Κούλα Γέρου : Μια χαρισματική γυναίκα

Κούλα Γέρου : Μια χαρισματική γυναίκα

Επιστήμονας από το εξωτερικό αλλά και εκπρόσωποι των ρεκόρ Γκίνες εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την περίπτωση της Κούλας Γέρου από την Πάφο.
Με ένα άγγιγμα της κάνει τα μαλλιά να ξαναφυτρώνουν . Τα θεαματικά όντως αποτελέσματα αφορούν προβλήματα τριχόπτωσης.

Θαύμα , χάρισμα ή απλά σύμπτωση ; Όλα πάντως δείχνουν ότι υπάρχει μια ξεχωριστή ικανότητα στη γυναίκα αυτή , η οποία πιστεύει στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζουμε το σώμα μας και τα μαλλιά μας.


Οι μαρτυρίες για τα όντως εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει το άγγιγμα της Κούλας , δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβητήσεις.

Η φήμη της Κούλας ξεπέρασε τα όρια της Πάφου .
Η τεχνική που χρησιμοποιεί αφορά μασάζ με νερό χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων σκευασμάτων.

Η ίδια δηλώνει πως το πάθος της για τα μαλλιά η δύναμη της αγάπης και η ικανότητα που έχει να αισθάνεται τα μαλλιά σαν κάτι ζωντανό και οικείο , ίσως να είναι και το κλειδί της επιτυχίας της.
Πολλές φορές – όπως αναφέρει- έχει αποδειχθεί ότι η δύναμη της αγάπης καταρρίπτει ακόμη κι αυτούς τους νόμους της φύσης.

Η Κούλα Γέρου υποστηρίζει πως οι ενεργειακές τεχνικές είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι μπορούν να δώσουν λύση σε διάφορες παθήσεις και δυσλειτουργίες ενός ατόμου.
Γνωρίζοντας όπως λέει ότι τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται πρώτα στο ενεργειακό σώμα και μετά εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα, είναι φυσικό επακόλουθο ο καθαρισμός του ενεργειακού πεδίου από την αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση του να αποκαθιστά την υγεία και την ομορφιά.

Τηλ. 99792097