Ο κύβος ερρίφθη για την Μαίρη Λάμπρου

Ο κύβος ερρίφθη για την Μαίρη Λάμπρου

Η Έπαρχος Πάφου, κα Μαίρη Λάμπρου, ανακοίνωσε χθες και επίσημα την πρόθεσή της να υποβάλει υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Δήμου Πάφου στις επερχόμενες εκλογές.

Με πολυετή εμπειρία στη δημόσια υπηρεσία και έντονη παρουσία στην τοπική κοινότητα, η κα Λάμπρου δηλώνει έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Μεταξύ των κύριων προτεραιοτήτων της περιλαμβάνεται η αειφόρος ανάπτυξη της περιοχής, η ενίσχυση των υποδομών και η προώθηση κοινωνικών προγραμμάτων που θα υποστηρίξουν την ενότητα και την ευημερία του Δήμου. Με έναν δυναμικό και καινοτόμο τρόπο προσέγγισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η περιοχή, η κα Λάμπρου προσδοκά την υποστήριξη των πολιτών προκειμένου να διαμορφώσουν μαζί το μέλλον του Δήμου Πάφου.

Η πόρτα του γραφείου της υποψήφιας δημάρχου είναι ανοικτή, και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της εκλογικής της πλατφόρμας, προσφέροντας ιδέες και αντιλήψεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Η κα Λάμπρου εκφράζει την πεποίθησή της ότι, με τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην ανοδική πορεία του Δήμου Πάφου.