Πάφος FC: Μίλησε για όλους και για όλα ο Παλιούρας

Πάφος FC: Μίλησε για όλους και για όλα ο Παλιούρας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ότι η Πάφος ξεκινά από τον πρώτο προκριματικό: «Υποστηρίζαμε Ντόρτμουντ, αλλά δεν μας έκανς το χατίρι. Όλα ξεκινάνε πιο νωρίς και δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση, Είμαστε μια άπειρη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο γύρο».


Για την προετοιμασία: «Σε 10 περίπου μέρες αναμένουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι πίσω, 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα μεταβούμε σε άλλη χώρα. Δεν έχουμε την ευχέρεια του χρόνου, θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα. Πιθανός προορισμός για προετοιμασία είναι η Αυστρία, αλλά να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση

Για Τάνκοβιτς και Ικόκο: «Για τον Τάνκοβιτς είναι αρκετά κοντά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει καλό κλίμα και δύσκολα κάποιος θα αποφασίσει να φύγει. Είναι θετικές οι ενδείξεις. Για Ικόκο δεν υπάρχει ακόμη καμία απάντηση»,

Για τον Ρους: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να μείνει, όμως δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Σε λίγες μέρες έχουμε και το EURO όπου θα μεταβεί ο ποδοσφαιριστής, όπως και ο Ίβουσιτς που θα παρακολουθούμε την πορεία των ομάδων τους. Αναμένουμε για Ρους, τα δεδομένα αλλάζουν, δεν επιβεβαιώνουμε το δημοσίευμα περί ενός εκατομμυρίου. Είναι η πολιτική μας να κάνουμε υπομονή για επίσημες ανακοινώσεις».

Για Μποτσκάι, Πέπε, Ζάζα που ήταν δανεικοί : «Είναι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν και κάποιοι θέλουμε να παραμείνουν, αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι προτάσεις που κάναμε να δούμε αν θα τους κρατήσουμε. Είναι καλές οι πιθανότητες για παραμονή του Ζάζα, για τους άλλους περιμένουμε. Ο κ. Ντουμπόφ είναι στην Κύπρο και η προετοιμασία τρέχει γι΄ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία».

Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Ο Ίβουσιτς σήκωσε όλο το βάρος της χρονιάς, όμως τώρα θα απουσιάσει λόγω του EURO. Θα υπάρξει ενίσχυση στον άσο, που να μπορεί να τον πλαισιώσει να μην είναι ξανά μόνος και να ακολουθήσει την προετοιμασία για να προσαρμοστεί».

Για ονόματα που ακούγονται για Πάφο: «Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, όταν έχουμε ανακοινώσεις θα το μάθουμε όλοι».

Για επαφές με Κύπριους όπως Λαϊφη-Πηλέα: «Θέλουμε και πρέπει να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο. Πλέον είμαστε ελκυστικός προορισμός. Ελππίζω να έχουμε περισσότερους γιατί το έχουμε ανάγκη. Είναι μια δύσκολη αγορά

Για το θέμα του «Στέλιος Κυριακίδης»: «Στην Ευρώπη θα είμαστε στο στάδιο «Αλφαμέγα». Εγινε μια συνάντηση σε καλό κλίμα για το «Κυριακίδης». Έχουμε την πίστη ότι θα μείνουμε και την επόμενη σεζόν στο σπίτι μας, όμως περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις για να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες».

Πηγή: SportFM