Δυναμικός Παλμός στα Εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Πάφου, Εύρου Λοϊζίδη

Δυναμικός Παλμός στα Εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Πάφου, Εύρου Λοϊζίδη

Σε κλίμα ενθουσιασμό και με δυναμικό παλμό τελέστηκαν, την Πέμπτη 3 Απριλίου, τα επίσημα εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Πάφου, Εύρου Λοϊζίδη.

Ένα πλήθος κόσμου φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Εύρου Λοϊζίδη, στην παρουσία εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε και εκλεκτών προσκεκλημένων, συγκεντρώθηκε από νωρίς στο σημείο των εγκαινίων, κατακλύζοντας τη Λεωφόρο Αθηνών, μπροστά από το οίκημα του επιτελείου, με σημαίες, συνθήματα και αέρα νίκης.


Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε σειρά χαιρετισμών από τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, τον κ. Γιώργο Λουκαΐδη, μέλος της γραμματείας του ΑΚΕΛ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον κ. Βάσο Δημητρίου, δημοτικό σύμβουλο της Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Στη συνέχεια ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Εύρος Λοϊζίδης, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών, εκφώνησε την ομιλία του, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την παρουσία του κόσμου και των επίσημων προσκεκλημένων.

Ταυτόχρονα ο κ. Λοϊζίδης δήλωσε αισιόδοξος και έτοιμος να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Πάφου, με όραμα, γνώση και σχέδιο στη βάση συγκεκριμένου πλάνου, αυστηρών χρονοδιάγραμματων, στοχευμένων μελετών και επαγγελματικού σχεδιασμού με έμφαση στον δημόσιο διάλογο και τη διαρκή επαφή με όλους τους δημότες της Πάφου.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου ανέπτυξε το όραμά του και το αναπτυξιακό του πλάνο εστιάζοντας σε 6 συγκεκριμένους στόχους και 6 δημιουργικούς πυλώνες συγκεκριμένα διατύπωσε: «Απόψε έχω την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίζω στα εγκαίνια του εκλογικού μας επιτελείου. Του δικού σας επιτελείου. Ένα εκλογικό επιτελείο με πόρτες ανοιχτές, με αληθινή διάθεση για διάλογο. Για να ανταλλάξουμε απόψεις, ανησυχίες και να συνθέσουμε μαζί ένα νέο όραμα για αυτή την πόλη, που τόσο αγαπάμε. Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για να ακούω τις εισηγήσεις σας! Χτίζουμε μαζί ενωμένοι το όραμα για την Πάφο που συλλογικά θέλουμε και ονειρευόμαστε! Από αυτό το μικρό κτήριο εγκαινιάζουμε μαζί μια νέα μεγάλη πορεία για την πόλη μας! Μια πορεία που θα μας περιλαμβάνει όλους, με επίκεντρο τον κάθε δημότη και με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα στην άποψη και στον ελεύθερο, αληθινό λόγο. Σε αυτήν τη νέα πορεία τα ώριμα έργα θα προωθηθούν, ενώ παράλληλα θα γίνει σχεδιασμός και άμεση δυναμική προώθηση νέων έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και θα φέρουν οικονομική ανάπτυξη στην πόλη μας. Με Δημόσια διαβούλευση, πλήρη διαφάνεια, αυστηρή τήρηση προϋπολογισμών και χρονοδιαγραμμάτων, με σεβασμό στον δημότη και στις επηρεαζόμενες επιχειρήσεις, θα προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά, για μια καλύτερη και πιο σύγχρονη πόλη.

Όραμά μου να αναπτύξουμε την Πάφο μας για να προσφέρει πραγματική ποιότητα ζωής σε εμάς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Να αναπτύξουμε μια Πάφο προόδου που θα στηρίζει ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, τους κατοίκους και το περιβάλλον.

Οι προτάσεις, ο σχεδιασμός και το πλάνο μας διαμορφώθηκαν με στόχο, μαζί να φέρουμε την πόλη μας στο μέλλον με σεβασμό πάντοτε στην ιστορία, την πλούσια παράδοση και την κουλτούρα μας. Περιλαμβάνουν ιδέες και εισηγήσεις μέσα από τον ανοικτό διάλογο που συνεχίζεται.

Διασφαλίζουν την πρόοδο, χωρίς να είναι αποξενωμένες από μνήμες, πρόσωπα και δεσμούς.

6 συγκεκριμένοι ΣΤΟΧΟΙ, που απαντούν στις καθημερινές αγωνίες και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε δημότης σήμερα και 6 δημιουργικοί ΠΥΛΩΝΕΣ, που ομορφαίνουν την καθημερινή μας ζωή.

Στη βάση συγκεκριμένου πλάνου, στοχευμένων μελετών και επαγγελματικού σχεδιασμού συνθέτουμε μαζί την Πάφο που μας αξίζει.

Οι 6 συγκεκριμένοι αυτοί στόχοι περιλαμβάνουν:

  1. Την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
  2. Την προώθηση και συνέχεια αναπτυξιακών έργων.
  3. Την αναδιαμόρφωση δρόμων, πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης.
  4. Τη συνεργασία με κρατικούς φορείς για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού.
  5. Τη μέριμνα για την καθαριότητα.
  6. Τη φροντίδα για μια πράσινη, βιώσιμη και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη Πάφο.

Οι 6 δημιουργικοί πυλώνες αφορούν:

  1. Τη δημιουργία υποδομών και κουλτούρας για την Παιδεία, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό.
  2. Την υλοποίηση βιώσιμης ανάπτυξης των παραλιών και της ακτογραμμής μας.
  3. Την οικοδόμηση ενός Δήμου Κοινωνικής Πρόνοιας για όλους του δημότες και τη θέσπιση στεγαστικής πολιτικής για ευάλωτα νοικοκυριά και νεαρά ζευγάρια. Μεγάλη σημασία θα πρέπει να δοθεί στην 3η ηλικία δημιουργώντας δομές για μερική ή ολοήμερη φροντίδα.
  4. Την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
  5. Την ενίσχυση της Τουριστικής Βιομηχανίας και των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης μας.
  6. Την ενδυνάμωση της Δημιουργίας και του Πολιτισμού».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του με αισιόδοξο και δυναμικό τόνο ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Εύρος Λοϊζίδης απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης και ενότητας ενώ προέκρινε την ανάγκη για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εισηγήσεων προκειμένου να δοθεί μια νέα πνοή στην Πάφο.

Καταληκτικά ο κ. Λοϊζίδης δήλωσε: «Αυτή η πόλη δημιουργεί πολιτισμό! Αυτή η πόλη γέννησε ιστορία και αγώνα! Έχουμε χρέος να τιμήσουμε την ιστορία της Πάφου μας, μια ιστορία διεκδικήσεων και αγώνων για κάθε δημοκρατική αξία! Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές διεκδικώ τη θέση του Δημάρχου Πάφου! Δίνω τη μάχη μαζί σας, έντιμα, καθαρά, με γνώση, σχέδιο και με όραμα για τους ανθρώπους αυτής της πόλης! Με επίκεντρο τον σεβασμό στην πόλη και στον άνθρωπο! Ελάτε μαζί μου στον μεγάλο αγώνα για την Πάφο μας. Για να υλοποιήσουμε μαζί το νέο όραμα για την πόλη μας! Χρειάζομαι τις εισηγήσεις σας, θέλω να ακούσω τις ιδέες σας! Εκφραστείτε ελεύθερα κλείστε την πόρτα στον εκφοβισμό στις πιέσεις και στις απειλές! Ενωμένοι να δώσουμε πνοή ελπίδας για μια καλύτερη Πάφο που μας αξίζει! Ανθρώπινα μαζί. Για την Πάφο μας».