Επιτελείο Εύρου Λοϊζίδη: “Ελπίζουμε σε μια φυσική παρουσία του κ. Φαίδωνος σε επόμενη εκπομπή”

Επιτελείο Εύρου Λοϊζίδη: “Ελπίζουμε σε μια φυσική παρουσία του κ. Φαίδωνος σε επόμενη εκπομπή”

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους Έλλη Κοτζιαμάνη και Κυριάκο Πομηλορίδη, καθώς και στον τηλεοπτικό ant1 Κύπρου για τη χθεσινή τηλεοπτική φιλοξενία του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Πάφου κ. Εύρου Λοϊζίδη.

O ζωντανός διάλογος ειδικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή που στόχο έχει την ενημέρωση των δημοτών της Πάφου για τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων είναι απαραίτητος για μια δημοκρατική ανταλλαγή επιχειρημάτων.


Ελπίζουμε σε μια φυσική παρουσία του κ. Φαίδωνος σε επόμενη εκπομπή διαλόγου και παρουσίασης θέσεων.

Ο κ. Εύρος Λοϊζίδης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών της Πάφου πρότεινε μια ουσιαστική διαφοροποίηση στον τρόπο που προσεγγίζονται όλα τα θέματα από τη δημοτική αρχή μέχρι σήμερα.

Ο τρόπος αυτός έχει να κάνει με ένα συλλογιστικό μοντέλο με επίκεντρο τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Με γνώμονα το κάθε έργο αναπτυξιακό ή μη να συνοδεύεται από την απαραίτητη διαβούλευση τόσο με τους δημότες, που αφορά το όποιο έργο, όσο και με τους ειδικούς που θα δώσουν την τεχνογνωσία και την καθοδήγησή τους σε κάθε φάση οποιασδήποτε δράσης.

Τελικός στόχος το όραμα για την Πάφο να μην υλοποιείται απλώς για τον Δημότη, αλλά με τον δημότη στο επίκεντρο σε κάθε στάδιό του από την αρχή, στην ωρίμανση, στην ολοκλήρωση και φυσικά στην επόμενη μέρα.

Η βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε δημότη στην Πάφο και η όποια αλλαγή πρέπει να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες τις καθημερινότητάς του, προσφέροντας λύσεις που θα προκύπτουν με σεβασμό στη μοναδικότητα της περίπτωσης του κάθε επηρεαζόμενου.

Ανθρώπινα μαζί για την Πάφο μας.