Κλείτος Ιωάννου: Μια υποψηφιότητα που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της Σχολικής Εφορείας!

Κλείτος Ιωάννου: Μια υποψηφιότητα που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της Σχολικής Εφορείας!

Φίλες και Φίλοι,
Παφίτισσες και Παφίτες,

Η εμπλοκή μου τα τελευταία χρόνια στους Συνδέσμους Γονέων που φοιτούν τα παιδιά μου με τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Δημόσια Σχολεία της πόλης μου με ώθησαν να θέσω τον εαυτό μου στη κρίση των πολιτών για μια θέση στη Σχολική Εφορεία Πάφου.


Τα Δημόσια Σχολεία μπορούν να γίνουν ‘’ΠΡΟΤΥΠΑ’’ με ανθρώπους που να έχουν Όραμα, Χρόνο και Αγάπη για αυτό που τους εκλέγουν οι ψηφοφόροι.

Η Σχολική Εφορεία έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό έργο αφού έχει υπό την ευθύνη της την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των Σχολείων για την καλύτερη ευημερία και ασφάλεια των μαθητών.

Το Όραμα μου είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ με Σύγχρονα Δημόσια Σχολεία, Άριστα σε Κτιριακές εγκαταστάσεις, τάξεις πλήρως εξοπλισμένες, και ΙΣΑ δικαιώματα για όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους και ειδικά προσβάσιμα για παιδιά με ΑΜΕΑ!!

Έχω το χρόνο, το μεράκι , την όρεξη και είμαι γνώστης όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα τα σχολεία μας της πόλης μου, αλλά και το Προσωπικό.

Τα Σχολεία μας, αντιμετωπίζουν πολλαπλά Προβλήματα και ο Σχολικός Έφορος θα πρέπει να έχει τον απαιτούμενο χρόνο έτσι ώστε τις ώρες λειτουργίας του σχολείου να μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους εκπαιδευτικούς και να βρίσκει αμεσα τις λύσεις!

Γνωρίζω όλες τις διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων και είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ να εργαστώ σκληρά για να γίνουν όλα τα σχολεία της πόλης μου ΠΡΟΤΥΠΑ!!!

Ζητώ τη ψήφο σας:
⁃ Για να αλλάξουμε όλα αυτά που μας προβληματίζουν με ουσιαστικό διάλογο, θέσεις και πράξεις.
⁃ Για το μέλλον των παιδιών μας
⁃ Για τη παιδεία που ονειρευόμαστε!
⁃ Για εμάς και τα παιδιά μας!!!

Ιωάννου Κλείτος
Υποψήφιος Σχολικός Έφορος Πάφου