Σταθερά και αξιόπιστα και σε αυτές τις εκλογές με τον Γιάννη Κουλουντή

Σταθερά και αξιόπιστα και σε αυτές τις εκλογές με τον Γιάννη Κουλουντή

Φίλες και φίλοι,

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σταθήκατε δίπλα μου και με εκλέξατε στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Η εμπιστοσύνη η οποία μου δείξατε ήταν συγκινητική. Αυτή ήταν άλλωστε και η κινητήρια δύναμή μου. Σε αυτή τη θητεία, όλες οι απόψεις , εισηγήσεις και πράξεις μου ήταν βασισμένες σε αρχές. Έμαθα να μελετώ και να υποστηρίζω αυτό που θεωρώ σωστό. Να στέκομαι απέναντι σε ότι θεωρώ λάθος. Πολλές φορές ακόμα και μόνος απέναντι στους πολλούς. Γιατί συχνά η αξιοπρέπεια απαιτεί και μεγάλα όχι. Ακόμα και εάν αυτά στρέφονται ενάντια στην προσωπική, επαγγελματική και οικονομική μας ανέλιξη. Εξάλλου πώς μπορεί κάποιος να προσφέρει πραγματικά εάν δεν είναι έτοιμος να υποστεί προσωπική ζημιά;


Οι εκλογές αποτελούν την ώρα του λαού. Είναι η στιγμή κατά την οποία ο δημότης έχει το πάνω χέρι ενώ οι υποψήφιοι νιώθουν πως τον έχουν ανάγκη. Για αυτό και ο δημότης δεν θα πρέπει να κρίνει μόνο με βάση την προεκλογική περίοδο.

Σήμερα σας ζητώ να αξιολογήσετε τη μέχρι τώρα πορεία μου και να σταθείτε ξανά δίπλα μου. Με μεγαλύτερη εμπειρία και όρεξη για δουλειά αλλά με τις ίδιες αρχές, σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για εσάς. Δίπλα στον καθένα. Χωρίς φόβο και χωρίς εξαρτήσεις!

#ΣταθεράΚαιΑξιόπιστα