Απίστευτο – Τρίτωσε το κακό με τους τραυματισμούς παιδιών σε τροχαία!

Απίστευτο – Τρίτωσε το κακό με τους τραυματισμούς παιδιών σε τροχαία!

Τρίτωσε το κακό στην Πάφο σε ένα μόλις 24ωρο, μετά από τρίτο κρούσμα τροχαίου με ανήλικο παιδί.

To νέο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο, όταν 33χρονος οδηγός παρέσυρε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 14χρονο κορίτσι.


Το ατύχημα έγινε γύρω στις 18.00 και σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 33χρονος στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Ελλάδος, με κατεύθυνση τη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και χτύπησε την 14χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι η νεαρή υπέστη κάταγμα αριστερού βραχίωνα, δεξιάς κνήμης και ποδοκνημικής.

Στον 33χρονο οδηγό έγινε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη μηδέν.

Οδηγός παρέσυρε 12χρονο αγοράκι έξω από σχολείο

Δεύτερο περιστατικό τραυματισμού παιδιού από διερχόμενο όχημα σημειώθηκε σε ένα μόλις 24ωρο στην Πάφο.

Ήταν γύρω στις 18.00 όταν 12χρονος ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει έξω από το Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το αγοράκι, τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με εκδορές και μώλωπες.

Αγοράκι 20 μηνών παρασύρθηκε από όχημα

Αγοράκι μόλις 20 μηνών διέλαθε της προσοχής της μητέρας του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ έπαιζε σε πισίνα τουριστικού συγκροτήματος, έφυγε απ’ εκεί και κατευθύνθηκε στον χώρο στάθμευσης, όπου και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνά υπόθεση έκθεσης ανήλικου παιδιού σε κίνδυνο.

Πηγή: Sigmalive