Ελεύθερος ο 19χρονος για τα ναρκωτικά

Αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος που συνελήφθηκε χθες στην Πάφο σε σχέση με παράνομη κατοχή, προμήθεια και χρήση ναρκωτικών εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων στα τεκμήρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομίας 19χρονος κάτοικος χωριού της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής προμήθειας και χρήσης ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), μετά από σχετική παρακολούθηση, ανέκοψαν για έλεγχο, γύρω στις 10.15μ.μ., χθες αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, σε δρόμο της Πάφου. Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 19χρονος, εντοπίστηκε να καπνίζει ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανικό καπνό, αναμειγμένο με κάνναβη.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ένα τεμάχιο από καλαμάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, μεταμφεταμίνης.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνες τόσο στην οικία του 19χρονου, όσο και στην πατρική του οικία. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν κάτω από πλάκα πεζοδρομίου, απέναντι από την πατρική οικία του 19χρονου, τρία τεμάχια από πλαστικά καλαμάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα μεταμφεταμίνης.

Εναντίον του 19χρονου εξασφαλίστηκε αργότερα, δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.